Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hep gece görmek

Rüyada hep gece görmek

Rüyada hep gece görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada hep gece gördüyseniz:

  • Duygularınız veya duygusal davranmanız belli hedeflere ulaşmanızı veya bazı isteklerinizin yerine gelmesini engelleyebilir.

Rüyada hep gece görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına delalettir.

Rüyada hep eski sevgiliyi görmek içinin hafifleyeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada hep aynı adamı görmek olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına yorulur.

Rüyada hep geç kalmak çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada hep deniz görmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına tabir olunur.

Rüyada hep aynı erkeği görmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada hep birilerinden kaçmak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Rüyada hep birlikte yemek yemek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments