Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hep eski sevgiliyi görmek

Rüyada hep eski sevgiliyi görmek

Rüyada hep eski sevgiliyi görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada hep eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği, arkadaşlarla yapılacak aktiviteler veya ilginç yerlere yapılacak seyahatler hayatla ilgili vizyonunuzu genişletebilir.

Rüyada hep eski sevgiliyi görmek güzel günler geçireceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada hep kedi görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hep aynı yeri görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada hep sevdiğin kişiyi görmek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada hep kaçmak alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına delalet eder.

Rüyada hep gece görmek adının ülke dışında yayılacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine delalet eder.

Rüyada hep birlikte yemek yemek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hep aynı bebeği görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments