Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hep kedi görmek

Rüyada hep kedi görmek

Rüyada hep kedi görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada hep kedi gördüyseniz:

  • Sakin bir tutum içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada hep kedi görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine delalet eder.

Rüyada hep kavga etmek huzur ve kazanç getireceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalettir.

Rüyada hep aynı adamı görmek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına, komşular tarafından kötülenileceğine rivayet eder.

Rüyada hep okul görmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, fırsatların elden kaçırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hep sevdiğini görmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini hep hamile görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada hep aynı yeri görmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada hep birilerinden kaçmak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bereket ve zenginlik bulacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments