Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye künye almak

Rüyada hediye künye almak

Rüyada hediye künye almak yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Rüyada hediye künye almak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da değişiklik isteği yaşayabilirsiniz.

Rüyada hediye künye almak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine inanılır.

Rüyada altın künye hediye almak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine işarettir.

Rüyada künye bulmak özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada altın künye görmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına inanılır.

Rüyada altın bilezik ve künye görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine yorulur.

Rüyada altın künye satmak iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, istediği makama geleceğine işarettir.

Rüyada asker künyesi takmak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş künye takmak elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments