Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye kolye almak

Rüyada hediye kolye almak

Rüyada hediye kolye almak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, malına gelecek zarara yorulmaktadır.

Rüyada hediye kolye almak gördüyseniz:

  • veya gruplarla birliktesiniz.

Rüyada gümüş kolye hediye etmek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boncuk kolye hediye almak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hediye kolye aldığını görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada birisinden kolye hediye almak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kolye hediye etmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine yorulur.

Rüyada birisinden altın kolye hediye almak sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevgisinin artacağına yorulur.

Rüyada kolye hediye almak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına inanılır.

Rüyada altın kolye hediye etmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments