Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hazine altın görmek

Rüyada hazine altın görmek

Rüyada hazine altın görmek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Rüyada hazine altın gördüyseniz:

  • İlgisiz davranırsanız daha fazla şey öğrenebilmeniz mümkündür.

Rüyada hazine altın görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, mutlu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprak altında hazine bulmak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına işaret eder.

Rüyada altın hazine görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, bunun için sabırsızlanacağına inanılır.

Rüyada altın ve hazine görmek birçok işin birlikte yapılacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın hazine bulmak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hazine kazmak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada hazine işareti görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine yorulur.

Rüyada hazinenin yerini görmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments