Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hazine aramak

Rüyada hazine aramak

Rüyada hazine aramak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, rızkın genişlemesine, oldukça uzun bir yolculuğa, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada hazine aramak gördüyseniz:

  • Bazı fırsat ya da olanakların yüzünü gösterebileceği zamanlardasınız.

Rüyada denizde hazine aramak başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine yorulur.

Rüyada mezarda hazine aramak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, insanları kıracağına tabir olunur.

Rüyada hazine aramak hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, evlatlarının hayrını göreceğine yorulur.

Rüyada mezarlıkta hazine aramak canın sıkılacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hazine aradığını görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına yorulur.

Rüyada karun hazinesi görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, helal rızık yiyeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada hazine işareti görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına yorulur.

Rüyada hazine kazmak musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments