Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hazinenin yerini görmek

Rüyada hazinenin yerini görmek

Rüyada hazinenin yerini görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, karın artacağına, şansının açık olacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada hazinenin yerini gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli hareket etmeli, değecek şeyler hariç para harcamaktan kaçınmalısınız.

Rüyada hazine yeri görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hazinenin yerini görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mezarda hazine aramak sonra kendi işini kuracağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada altın hazine bulmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada hazine para bulmak kendisini ona adayacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına yorulur.

Rüyada hazine kazmak büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hazine saklamak istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada toprak altında hazine bulmak mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, ters giden durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments