Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvanların savaştığını görmek

Rüyada hayvanların savaştığını görmek

Rüyada hayvanların savaştığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada hayvanların savaştığını gördüyseniz:

  • Sağlık açısından da temkinli olmanız gerekiyor.

Rüyada hayvanların savaştığını görmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kendini çanakkale savaşında görmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaştan kaçıp kurtulmak ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada savaşarak ölmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaşta asker görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada savaşın içinde olduğunu görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada savaşta düşmanları öldürmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaşta yaralandığını görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments