Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde havuz görmek

Rüyada evin içinde havuz görmek

Rüyada evin içinde havuz görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, doğruluğu bulacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, alanında marka bir isim olacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde havuz gördüyseniz:

  • Kendisini bir köşeye atılmış gibi hissetmesine izin vermeyin.

Rüyada evin içinde havuzda yüzmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde havuz görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, sevinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde su dolu havuz görmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, acı tecrübeler edineceğine delalet eder.

Rüyada evinin içinde havuz görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada denizin içinde havuz görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, zaman bulmakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuz içinde balık görmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, gönlünce harcama yapmasına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına delalettir.

Rüyada havuz içinde bebek görmek maddi zararının giderileceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına delalettir.

Rüyada havuzun içinde görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, kar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments