Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzun içinde taş görmek

Rüyada havuzun içinde taş görmek

Rüyada havuzun içinde taş görmek ün ve itibar sahibi olacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, kariyer planının altüst olacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine yorulur.

Rüyada havuzun içinde taş gördüyseniz:

  • Bazı harcamalarınızı gerçekleştirebilmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Rüyada havuzun içinde taş görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada havuz içinde taş görmek çok başarılı olacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada havuza taş atmak işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada havuzun taştığını görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine inanılır.

Rüyada havuz taştığını görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada taşmış havuz görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, daha iyi yerlere geleceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada taşan havuz görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet eder.

Rüyada caminin içinde havuz görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments