Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami içinde havuz görmek

Rüyada cami içinde havuz görmek

Rüyada cami içinde havuz görmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada cami içinde havuz gördüyseniz:

  • Alışılmadık veya beklenmedik eski bir tanıdık yeni girişimlerde bulunmanıza neden olabilir.

Rüyada cami içinde havuz görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına delalettir.

Rüyada caminin içinde havuz görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, isteklerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada cami havuzu görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, geçim derdi yaşamayacağına delalettir.

Rüyada havuzlu cami görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuzun içinde at görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, şansın yüzüne güleceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına işaret eder.

Rüyada havuz içinde olduğunu görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada havuz içinde öpüşmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada havuz içinde yunus balığı görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments