Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzun dibini görmek

Rüyada havuzun dibini görmek

Rüyada havuzun dibini görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, sıkıntılara neden olacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzun dibini gördüyseniz:

  • Ticari veya sağlıkla ilgili konulara sizin istediğiniz şekli vermenizi sağlayabilecek seçenekler oluşabilir.

Rüyada havuzun dibinde olmak maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuzda dibe dalmak uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına işarettir.

Rüyada havuzun dibinde oturmak her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine delalettir.

Rüyada havuzun dibinde yüzmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına yorulur.

Rüyada havuzun dibine dalmak bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuz dibine dalmak verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine işarettir.

Rüyada havuzun dibini görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada havuzun dibinden yüzmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments