Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzun dibinde yüzmek

Rüyada havuzun dibinde yüzmek

Rüyada havuzun dibinde yüzmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada havuzun dibinde yüzmek gördüyseniz:

  • Bir süre yalnız kalmanız size gerçekleri gösterebilir.

Rüyada havuzun dibinde yüzmek başarıların devamlı olacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada havuzun dibinden yüzmek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine delalet eder.

Rüyada havuzun dibine dalmak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada havuzun dibinde olmak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, eline büyük paralar geçeceğine tabir olunur.

Rüyada havuzun dibini görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, başarılı olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada havuz dibine dalmak ortak edineceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, dikkat çekeceğine rivayet eder.

Rüyada havuzda dibe dalmak Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına tabir olunur.

Rüyada havuzun dibinde oturmak bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments