Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuz içinde olmak

Rüyada havuz içinde olmak

Rüyada havuz içinde olmak huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına alamet eder.

Rüyada havuz içinde olmak gördüyseniz:

  • Planlar, konuşmalar veya anlaşmalar esnasında dikkat gerekiyor.

Rüyada evin içinde havuz görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına delalet eder.

Rüyada deniz içinde havuz görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına alamet eder.

Rüyada havuzu içinde balık görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına inanılır.

Rüyada havuzun içinde timsah görmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada havuzun içinde at görmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada havuz içinde yunus görmek iyi geçiminin devam edeceğine, işlerini hafifleteceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine yorulur.

Rüyada havuz içinde su görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, toplumda yükseleceğine delalet eder.

Rüyada havuzun içinde taş görmek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments