Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük havuzda yüzmek

Rüyada küçük havuzda yüzmek

Rüyada küçük havuzda yüzmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, sağlık problemleri içinde olacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine işaret eder.

Rüyada küçük havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da zayıf değilsiniz.

Rüyada küçük havuzda yüzmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük bir havuzda yüzmek onu hayallerine kavuşturacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuzda balıklarla yüzmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine delalettir.

Rüyada yılanlı havuzda yüzmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tertemiz havuzda yüzmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına işarettir.

Rüyada yosunlu havuzda yüzmek oldukça büyük başarılara, öz güven kazanacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada havuzun dibinden yüzmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada havuzda yunus balığıyla yüzmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments