Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda at görmek

Rüyada havuzda at görmek

Rüyada havuzda at görmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, kariyerinde atılım yapacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına alamet eder.

Rüyada havuzda at gördüyseniz:

  • Genç insansanız ailelenizden büyük bir hediye veya para yardımı alabilirsiniz.

Rüyada havuza atlayıp yüzmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada havuza atlayan birini görmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada havuzda at görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine işarettir.

Rüyada havuza atlayamamak bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada havuzun içinde at görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine işarettir.

Rüyada havuzda yüzen kadın görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına inanılır.

Rüyada fıskiyeli havuz görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuza işediğini görmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments