Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuza atlayan birini görmek

Rüyada havuza atlayan birini görmek

Rüyada havuza atlayan birini görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, hüsrana uğratacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuza atlayan birini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ya da önemsediğiniz ilişkileri ihmal etmemenizde fayda var.

Rüyada havuza atlayan birini görmek başarısızlığa düşeceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına alamet eder.

Rüyada havuzda at görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine yorulur.

Rüyada havuza atlayamamak şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuza atlayıp yüzmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuzun içinde at görmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine işarettir.

Rüyada evinde havuz görmek diplomalarının artacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına rivayet eder.

Rüyada havuzun içine girmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kötü gününü de paylaşacağına alamet eder.

Rüyada havuzda yüzememek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments