Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fıskiyeli havuz görmek

Rüyada fıskiyeli havuz görmek

Rüyada fıskiyeli havuz görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına yorulur.

Rüyada fıskiyeli havuz gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizin farkında olan bir kişi size bir şans tanıyabilir.

Rüyada fıskiyeli havuz görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine inanılır.

Rüyada su fıskiyesi görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, umutsuzluk yaşanacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine rivayet eder.

Rüyada fıskiye görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuza itilmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına işaret eder.

Rüyada yeşil su dolu havuz görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada havuzda biriyle yüzmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, yüzünün de güleceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada havuzda koşmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada havuzda yüzmeyi öğrenmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments