Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuz üzerinde yürümek

Rüyada havuz üzerinde yürümek

Rüyada havuz üzerinde yürümek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada havuz üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Siz, olayları kendi açınızdan diğerleri ise, kendi açılarından değerlendiriyor olabilir.

Rüyada havuz kenarında yürümek ailenin büyüyeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Rüyada havuzda yürümek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, özel hayatının renkleneceğine işaret eder.

Rüyada havuz üzerinde yürümek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine alamet eder.

Rüyada havuz üstünde yürümek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada birini havuzda yüzerken görmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, anne baba kavgası ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada havuzda altın bulmak silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuzda kan görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, bereket ve zenginlik olacağına alamet eder.

Rüyada havuzda yüzen köpek görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments