Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda altın bulmak

Rüyada havuzda altın bulmak

Rüyada havuzda altın bulmak sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, güzel günlerle tanışılacağına işaret eder.

Rüyada havuzda altın bulmak gördüyseniz:

  • İleride ya da hemen yarın pişman olacağınız şeyler yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada havuzda altın bulmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın havuz görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına rivayet eder.

Rüyada havuzdan altın toplamak talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar kazmak altın bulmak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çöpte altın bulmak rahat bir iş hayatının başlayacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir tane altın bulmak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına alamet eder.

Rüyada çamurda altın bulmak çok büyük kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın yüzük bulmak mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments