Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurulu soba görmek

Rüyada kurulu soba görmek

Rüyada kurulu soba görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, elindekini de bitireceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurulu soba gördüyseniz:

  • İstikrarlı bir gelecek kurmanıza veya yeteneklerinizi daha verimli değerlendirmenize katkısı olacak evraklarınızı ya da kağıt üzerinde ki işleri korumalısınız.

Rüyada kurulu soba görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurulmuş soba görmek sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada soba kurulduğunu görmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalettir.

Rüyada pazar kurulduğunu görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada kazan kurulduğunu görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine tabir olunur.

Rüyada kurulmuş pazar görmek ferah bir döneme girileceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurulmuş sofra görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kurulu ev görmek işlerini yoluna koyacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments