Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havaya top atmak

Rüyada havaya top atmak

Rüyada havaya top atmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, mirasa, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, iyi habere, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, arif kimselerden sayılacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada havaya top atmak gördüyseniz:

  • Riskli ya da uygulanabilirliği olmayan şeyler denemeyi planlıyorsanız evrakları iyi incelemelisiniz.

Rüyada havaya top atmak maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, ekmeğinin de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine hava atmak afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına yorulur.

Rüyada hava atmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada havada takla atmak itibarını geri kazanacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada havaya para atmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada havaya silah atmak hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine inanılır.

Rüyada top atmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada top oynamak ve gol atmak yüksek bir makama geleceğine, elindeki imkanların artacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments