Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hava atmak

Rüyada hava atmak

Rüyada hava atmak bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hava atmak gördüyseniz:

  • Sır saklamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada havaya silah atmak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada hava atmak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada havaya para atmak eline geçen kazancı boşa harcayacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine yorulur.

Rüyada birine hava atmak yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada havaya top atmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine tabir olunur.

Rüyada havada takla atmak iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza tabir olunur.

Rüyada havayı karanlık görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına işarettir.

Rüyada havaya uçmak götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments