Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışığa yürümek

Rüyada ışığa yürümek

Rüyada ışığa yürümek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada ışığa yürümek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın teklifini kabul ederek eğlenceli saatler geçirmeniz veya değişik konularla ilgilenmeniz olasıdır.

Rüyada karanlıktan ışığa yürümek kavgaların biteceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına işaret eder.

Rüyada ay ışığında yürümek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalettir.

Rüyada ışığa yürümek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada ışıklı yolda yürümek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, kazancını iki kat arttıracağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde parlak ışık görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük ışık görmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlığın içinde ışık görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ışıkların söndüğünü görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments