Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havada ateş görmek

Rüyada havada ateş görmek

Rüyada havada ateş görmek kısmetinin kapanacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada havada ateş gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, çocuklarla ilgili konuları veya yaratıcılık gerektiren işleri ilgilendiren alanlarda kalıcı adımlar atabilir, geleceğe dönük planlar yapabilirsiniz.

Rüyada havaya ateş ettiğini görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, kirli işlere bulaşacağına rivayet eder.

Rüyada silahla havaya ateş etmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, küfürlü söze alamet eder.

Rüyada silahla havaya ateş edildiğini görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada havada ateş görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, yeni bir eve taşınacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalettir.

Rüyada havaya ateş edildiğini görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, küslükleri bitireceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işarettir.

Rüyada havada ateş topu görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, bol kazanç elde edeceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına inanılır.

Rüyada silahla havaya ateş ettiğini görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada havaya ateş eden birini görmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, yeni şeyler deneneceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments