Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastanede muayene olmak

Rüyada hastanede muayene olmak

Rüyada hastanede muayene olmak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastanede muayene olmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan sözler vererek kendi kendinizi sınırlandırmamalısınız.

Rüyada hastanede muayene olmak sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastaneye gidip muayene olmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalettir.

Rüyada muayene etmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, hata yapılacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada rahimden muayene olmak kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada diş doktoruna muayene olmak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz muayenesi olmak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, maddi açıdan rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada hasta muayene etmek bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, zor bir işe girileceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada doktora muayene olduğunu görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, kazancın daha da artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments