Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastanede düğün görmek

Rüyada hastanede düğün görmek

Rüyada hastanede düğün görmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastanede düğün gördüyseniz:

  • Sakin olup bir an önce kurtulmaya bakın.

Rüyada hastanede düğün görmek ailenin büyüyeceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastane asansörü görmek örnek insan olacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına işaret etmektedir.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine girmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına yorulur.

Rüyada hastaneye koşmak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada hastanede birini aramak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini akıl hastanesinde görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yolunda devam edeceğine, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada hastane ve hastalar görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada kendini hastanede yatarken görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments