Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüya gördüğünü anlatmak

Rüyada rüya gördüğünü anlatmak

Rüyada rüya gördüğünü anlatmak istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada rüya gördüğünü anlatmak gördüyseniz:

  • Harekete geçerek yüklerin veya baskıların sizi yıldıramayacağını herkese gösterebilirsiniz.

Rüyada ölümü anlatmak işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, şansın yüze güleceğine, sağlığının bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada birine rüyayı anlatmak ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniversitede ders anlatmak hasret içinde kalacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, işlerinde yenilikler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini anlatmak kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada rüyasını anlatmak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada birine ders anlatmak iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada bişeyler anlatmak kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini anlatmak gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments