Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüyanı anlatmak

Rüyada rüyanı anlatmak

Rüyada rüyanı anlatmak büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına tabir olunur.

Rüyada rüyanı anlatmak gördüyseniz:

  • Sağlığınıza veya yakınlarınızın sağlığına dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada arkadaşına derdini anlatmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine işarettir.

Rüyada film anlatmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, helal kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada rüya gördüğünü anlatmak yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, kısmetlerinin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bişeyler anlatmak bazı operasyonlar geçireceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada dertlerini anlatmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada dini sohbet anlatmak sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, barış için adım atacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada rüyayı başkasına anlatmak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine ders anlatmak ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, ailesini de mutlu edeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments