Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta olup yatmak

Rüyada hasta olup yatmak

Rüyada hasta olup yatmak gönül kapılarının açılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada hasta olup yatmak gördüyseniz:

  • Belli bir bilgiyi çok fazla sorgulamak ya da belli bir bilgiyi açığa çıkarmak olayların kontrolden çıkması anlamına gelebilir.

Rüyada hasta yatağında yatmak çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta olup yatmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına, ağız tadına kavuşacağına inanılır.

Rüyada hasta olup hastanede yatmak iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada hasta yatmak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta yatağına yatmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına tabir olunur.

Rüyada yatakta hasta yatmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yatmak aralarındaki iletişimin bozulacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, tüm kederinin uçup gideceğine yorulur.

Rüyada erkekle yatmak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments