Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta yatmak

Rüyada hasta yatmak

Rüyada hasta yatmak ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işarettir.

Rüyada hasta yatmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı konularda bilgilendirmek, uyarmak ya da tavsiyelerde bulunmak isteyebilirsiniz.

Rüyada hasta yatmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada hasta olup hastanede yatmak kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yatakta hasta yatmak çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına işarettir.

Rüyada hasta yatağına yatmak büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, dolandırılacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına delalettir.

Rüyada hasta yatağında yatmak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına alamet eder.

Rüyada hasta olup yatmak yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada ayak ucunda yatmak yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin yatağında yatmak elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments