Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta kucaklamak

Rüyada hasta kucaklamak

Rüyada hasta kucaklamak anne babanın birbirine düşeceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına delalet eder.

Rüyada hasta kucaklamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı açıkça göstermenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada hasta birini kucaklamak zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine inanılır.

Rüyada hasta kucaklamak dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine işaret eder.

Rüyada hastayı kucaklamak her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine inanılır.

Rüyada birine kucaklamak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yastık kucaklamak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına inanılır.

Rüyada hayvan kucaklamak karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada sevgili kucaklamak esenliğe kavuşulacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yüzün güleceğine delalet eder.

Rüyada atı kucaklamak hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments