Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta insan görmek

Rüyada hasta insan görmek

Rüyada hasta insan görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada hasta insan gördüyseniz:

  • Yanıltıcı durumlar olayların gerçekçi şekilde ele almanızı veya gerçekleri görmenizi etkileyebilir.

Rüyada ölmüş insanın hasta olduğunu görmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta insan görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına işarettir.

Rüyada sağlıklı bir insanı hasta görmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada hasta bir insanı iyi görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir insanın hasta olduğunu görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ölen insanı hasta görmek büyük miktarda para kazanacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada sevdiği insanı hasta görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir insanı hasta görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, aynı karşılığı alamayacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments