Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağlıklı bir insanı hasta görmek

Rüyada sağlıklı bir insanı hasta görmek

Rüyada sağlıklı bir insanı hasta görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, içinin de rahat edeceğine inanılır.

Rüyada sağlıklı bir insanı hasta gördüyseniz:

  • Çocuk sahibiyseniz, çocuklarınızın durumuna daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

Rüyada sağlıklı insanı hasta görmek bazı konularda önayak olunacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağlıklı bir insanı hasta görmek rızkın gittikçe azalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada hasta insanı sağlıklı görmek sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada hasta olan kişiyi sağlıklı görmek yanlış anlaşılacağına, sorunların son bulacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta olan birini sağlıklı görmek hayırlı bir yuva kuracağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına işarettir.

Rüyada hastayı sağlıklı görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına işaret eder.

Rüyada birini sağlıklı görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babayı sağlıklı görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, çaresiz kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments