Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanın hasta olduğunu görmek

Rüyada bir insanın hasta olduğunu görmek

Rüyada bir insanın hasta olduğunu görmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada bir insanın hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Kötü ya da yararsız alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor.

Rüyada bir insanın hasta olduğunu görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş bir insanı hasta görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insanı hasta görmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada sağlam insanı hasta görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı hasta insan görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin insanı hasta görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada hasta insana yardım etmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, fedakârlıklar yapacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta bir insanı iyileşmiş görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments