Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenizi hasta görmek

Rüyada annenizi hasta görmek

Rüyada annenizi hasta görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenizi hasta gördüyseniz:

  • Herkes işini tamamladığında siz herşeyi düzene sokabilirsiniz.

Rüyada vefat eden anneyi hasta görmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada annesinin hasta olduğunu duymak çok sıkıntılı bir hal alacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada anne ve babayı hasta görmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin çok hasta olduğunu görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta annenin iyileştiğini görmek huzur ve şifa bulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, ekmeğin kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada annenin hasta olduğunu duymak duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, işlerini yoluna sokacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının annesini hasta görmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, yetim sevindireceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baba anneyi hasta görmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments