Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi amcasını görmek

Rüyada kendi amcasını görmek

Rüyada kendi amcasını görmek emeklerinin heba olacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, maddi sorunlarının artacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada kendi amcasını gördüyseniz:

  • Gösterilen veya bildirilen durumla asıl konu arasında bir benzerlik bulunmuyor olabilir.

Rüyada ölmüş amcanı görmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin amcasını görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada öz amcasını görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, büyük bir projeye girileceğine tabir olunur.

Rüyada amca eli öpmek sorunların çözüm bulacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza delalettir.

Rüyada amcadan para almak geleceğe olan inancını yitireceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş baba amca görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, işlerin çok iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada amca kızına sarılmak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına inanılır.

Rüyada ak sakallı amca görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments