Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşlanmış yumurta almak

Rüyada haşlanmış yumurta almak

Rüyada haşlanmış yumurta almak bereketin eksileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine işaret eder.

Rüyada haşlanmış yumurta almak gördüyseniz:

  • Belli jestler söz konusu olabilir ya da borçlar ödenebilir.

Rüyada haşlanmış yumurta sarısı görmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haşlanmış yumurta yediğini görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada haşlama yumurta görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına delalettir.

Rüyada yumurta haşlaması yemek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine delalettir.

Rüyada haşlanmış yumurta almak sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada haşlanmış yumurta sarısı yemek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada haşlanmış soyulmuş yumurta görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına delalet eder.

Rüyada haşlanmış yumurta yemek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments