Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşlama yumurta görmek

Rüyada haşlama yumurta görmek

Rüyada haşlama yumurta görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada haşlama yumurta gördüyseniz:

  • Sözlerinizi tutmalı, sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Rüyada haşlanan yumurta görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada yumurta haşlaması görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış yumurta görmek iç huzurunun yerinde olacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, zorlukların geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada haşlanmış yumurta vermek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada haşlanmış yumurta almak sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada haşlanmış yumurta yemek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine yorulur.

Rüyada haşlanmış bozuk yumurta görmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada haşlanmış yumurta dağıtmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments