Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapse atılacağını görmek

Rüyada hapse atılacağını görmek

Rüyada hapse atılacağını görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, parasının ve malının artacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada hapse atılacağını gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmayın.

Rüyada hapse atılacağını görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, daha iyi anlaşır olacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına işaret eder.

Rüyada çöpe atılan bebek görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada atılan taşı yakalamak ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada atılan taşlardan kaçmak geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına işarettir.

Rüyada temeli atılmış inşaat görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çöpe atılmış ekmek görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, hep dua edeceğine rivayet eder.

Rüyada silah atılmasını görmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çöpe atılmış bebek görmek muradının gerçekleşeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, kendini yiyip bitireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments