Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamurun çoğaldığını görmek

Rüyada hamurun çoğaldığını görmek

Rüyada hamurun çoğaldığını görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, evlerine dünürcü geleceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada hamurun çoğaldığını gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde, duygularınıza karşınızdaki insana yansıttığınız kadar karşılık göreceksiniz.

Rüyada hamurun çoğaldığını görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, zenginliğe kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçların çoğaldığını görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine tabir olunur.

Rüyada parmaklarının çoğaldığını görmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına yorulur.

Rüyada deniz suyunun çoğaldığını görmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada dişlerin çoğaldığını görmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulur.

Rüyada el parmaklarının çoğaldığını görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın çoğaldığını görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, rakiplerinin üzüleceğine inanılır.

Rüyada suyun çoğaldığını görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, belki ölümler görüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments