Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklarının çoğaldığını görmek

Rüyada parmaklarının çoğaldığını görmek

Rüyada parmaklarının çoğaldığını görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, aradaki buzların eritileceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada parmaklarının çoğaldığını gördüyseniz:

  • Başlamak istediğiniz bir proje için kendinize yer açabilirsiniz.

Rüyada ayak parmaklarının çoğaldığını görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada el parmaklarının çoğaldığını görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına işaret eder.

Rüyada ayak parmağının çoğaldığını görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, adını işiyle duyuracağına rivayet eder.

Rüyada parmaklarının çoğaldığını görmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada saçlarının çoğaldığını görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, yurtdışına gidileceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerin çoğaldığını görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının çoğaldığını görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyin çoğaldığını görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments