Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun çoğaldığını görmek

Rüyada suyun çoğaldığını görmek

Rüyada suyun çoğaldığını görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ruhani önderlik yapacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, malının da hiç olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun çoğaldığını gördüyseniz:

  • Yaşamsal gelirlerinizi arttırmak veya iş hayatınızı yenilemek için lüzumlu değişiklikleri yapmanız gerekiyor.

Rüyada suyun çoğaldığını görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağasının çoğaldığını görmek zenginliğe sahip olunacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine yorulur.

Rüyada deniz suyunun çoğaldığını görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın çoğaldığını görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada ayak parmağının çoğaldığını görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada farelerin çoğaldığını görmek güzel ameller işleyeceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına inanılır.

Rüyada dişlerinin çoğaldığını görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağaların çoğaldığını görmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments