Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçların çoğaldığını görmek

Rüyada saçların çoğaldığını görmek

Rüyada saçların çoğaldığını görmek büyük kazanç elde edeceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, işveren koltuğunda oturacağına, rızkının çoğalacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine delalettir.

Rüyada saçların çoğaldığını gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi tamamlamalısınız.

Rüyada saçlarının çoğaldığını görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçların çoğaldığını görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada saçının çoğaldığını görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, öz güven kazanacağına işarettir.

Rüyada hamurun çoğaldığını görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada dişlerinin çoğaldığını görmek yeni işler yapılacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayın çoğaldığını görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, rahata kavuşacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada ayak parmaklarının çoğaldığını görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada balığın çoğaldığını görmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılı bir kişi olunacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments