Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cevizli hamur görmek

Rüyada cevizli hamur görmek

Rüyada cevizli hamur görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, planlarının gerçekleşeceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cevizli hamur gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde değişiklikler yapılabilir.

Rüyada cevizli hamur görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bolluğun sürekli olacağına tabir olunur.

Rüyada hamur işi yapmak kendini bunu başaracağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine delalet eder.

Rüyada erişte hamuru görmek yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına yorulur.

Rüyada mantı hamuru görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada hamur yediğini görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamur işi yemek yüzünün hep güleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına yorulur.

Rüyada annemin hamur yoğurduğunu görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamurdan poğaça yapmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments