Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamur işi kızartmak

Rüyada hamur işi kızartmak

Rüyada hamur işi kızartmak sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, yönetici makamına oturacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, halsizleşeceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada hamur işi kızartmak gördüyseniz:

  • Ani harcamalarınız yaptıklarınızla yakından ilgilenen bir kişiyle aranızda tartışma yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada hamur işi kızartmak bekarlar için evlenmeye, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada hamur işiyle uğraşmak çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, kısmetlerin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamur işi satın almak hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada hamur işi yapmak insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamur işi görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına işarettir.

Rüyada hamur işi ikram etmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına delalettir.

Rüyada hamur işi pişirmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının hamur işi yaptığını görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, malının artmasına, bereketlenmesine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments