Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğunu ve doğum yaptığını görmek

Rüyada hamile olduğunu ve doğum yaptığını görmek

Rüyada hamile olduğunu ve doğum yaptığını görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, ticaretinin açılacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada hamile olduğunu ve doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konular istediğiniz yönde ilerlemeyebilir.

Rüyada hamile olup doğum yapmak insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile değilken doğum yapmak zor zamanlar yaşanacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada hamile olmak ve doğuma gitmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile olmayan birinin doğum yaptığını görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına tabir olunur.

Rüyada hamile birini doğum yapmış görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada hamile birinin doğum yaptığını görmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadının doğum yaptığını görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, sevdiği birini kırmaya, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile olup doğum yapamamak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments