Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğunu doğum yapacağını görmek

Rüyada hamile olduğunu doğum yapacağını görmek

Rüyada hamile olduğunu doğum yapacağını görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, bereket ve zenginlik olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, kişinin evlatlarının artacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada hamile olduğunu doğum yapacağını gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, kişi, teklif veya plana şans tanımakta fayda var.

Rüyada hamile olup doğum yapamamak maneviyatını daha ön planda tutacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada hamile olup doğuma gittiğini görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, hidayete erip huzuru bulacağına, şansa rivayet eder.

Rüyada hamile olduğunu doğum yaptığını görmek aile hayatının sorunlarla dolacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Rüyada hamile doğum yapmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına tabir olunur.

Rüyada hamile birinin doğum yaptığını duymak gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada hamile bir kadının doğum yaptığını görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına delalet eder.

Rüyada hamile olmayan birinin doğum yaptığını görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına inanılır.

Rüyada hamile kadının doğum yapmak ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments