Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kalıp doğum yapmak

Rüyada hamile kalıp doğum yapmak

Rüyada hamile kalıp doğum yapmak hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, eşlerinin kapanacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına inanılır.

Rüyada hamile kalıp doğum yapmak gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde önerilere veya yardım tekliflerine güvenebilirsiniz.

Rüyada hamile kalıp doğum yapmak hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına delalettir.

Rüyada hamile kalıp doğurmak yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok pişmanlık duyacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına işarettir.

Rüyada hamile kalıp düşürmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına işarettir.

Rüyada sabun kalıpları görmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalıp peynir görmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalıp beyaz peynir görmek gitmediği yerlere gideceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada kalıp sabunu görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, saygının hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kalıp altın görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, hasretin ve özlemin biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments